Virksomhed med rod i regnskabet

Min kammerart har en virksomhed hvor han laver lidt softwareudvikling for forskellige små virksomheder og indenfor alle brancher. Lad os sige det som det er, han er meget bedre til at lave software end at lave regnskab. Men nu er ved han lige nøjagtigt hvor meget han har at gøre med.

Min kammerart er iværksætter, det er hans førset virksomhed og indtil videre driver han den hjemmefra. Det der var svært for ham og som havde en stejl indlæringskurve var det med at skulle bogføre alt man får ind og alt hvad man bruger.

Jeg har længe bedt ham om at finde en cykelbogholder, dvs. en bogholder som kommer ud i virksomheden og laver regnskabet, en slags freelance revisor som kommer og laver regnskabet i virksomheden. Det er langt billigere at gøre det på denne måde og så selv fokusere på at drive sin virksomhed. min kammerart fandt en bogholder i Aalborg som kunne arbejde fra eget kontor uanset hvorhenne min kammerart var i verden – og havde kontor.

Nu har min kammerart en god og professionel regnskabsassistance til sin virksomhed og han behøver ikke længere at bekymre sig om at bogføre eller om at få rykket kunder for betaling. Alt dette tager hans billige bogholder sig af. Det kan varmt anbefales, jeg kan se hvor meget mere min kammerart har af tid til at drive virksomhed nu – i stedet for at forsøge at sidde og finde ud af ind og udgående moms.

Leder du også efter en freelance revisor eller en bogholder så kig forbi RDecomics, hjemmeside, der er styr på sagerne og du får et rigtig godt tilbud på at få styr på økonomien. Det er specielt godt, hvis du er iværksætter – så er det bare med at få send en besked til dem.

Disclaimer

Skriv et svar