Matrostøj?

Ja, man tør selvfølgelig ikke håbe på, at han skal møde op iført matrostøj, bemærkede min mand, da vi i sidste uge talte om, at vores lille søn, Claus, skulle have noget nyt tøj, når vi skal til farmors 60 års fødselsdag om en lille uges tid.

Selvfølgelig mente han det bare i spøg, for i virkeligheden er min gemal alt andet end gammeldags, når det gælder påklædning, og han er heller ikke specielt nærig, når Claus skal ekviperes. Det er egentlig ikke, fordi han ved så meget om, hvad det koster at holde sådan en knægt på tre år klædt på, for den opgave overlader han glad og gerne til mig, for er der noget, han helst ikke vil bruge tid på, så er det i hvert fald at købe nyt tøj.

Det gælder også, når det gælder tøj til ham selv. Det irriterer ham at bruge tid på den slags, men når han for eksempel skal have et par nye bukser, er han tvunget til at tage med ud at købe dem, for sådan nogle skal selvfølgelig prøves, før man slår til.

Noget andet er sådan noget som sokker og skjorter. Jeg ved efterhånden, at han bruger størrelse 40 i skjorter, og han er altid glad, når jeg har købt en ny skjorte til ham, for så slipper han selv for det besvær. Han siger som regel, at da det alligevel er mig, der bestemmer, hvordan hans skjorter skal se ud, er der jo ingen grund til, at han selv går med i byen, når han mangler en ny skjorte eller to.

Men nu var det altså Claus, der skulle have noget nyt tøj, og imod min sædvane valgte jeg denne gang at surfe lidt rundt i forskellige webshops med tøj til børn, for så kunne jeg i ro og mag finde ud af, hvad jeg skulle købe til ham.

I en af netbutikkerne fandt jeg en helt nydesignet serie fra Småfolk, som er et mærke, jeg flere gange tidligere har valgt, når jeg skulle købe noget nyt til Claus. Det var rigtig smart og meget farvestrålende, som jeg godt kan lide det til en dreng i den alder, så jeg valgte et par bluser med det design.

Men jeg brød mig helt ærligt ikke om de bukser, der hørte til samme serie, så jeg søgte videre efter at par ensfarvede jeans – gerne i stil med cowboybukser – til ham. I samme netbutik fandt jeg et par fra Molo Kids, som præcis matchede det, jeg havde forestillet mig.

Jeg tøvede ikke med at bestille dem også, for jeg har også flere gange tidligere købt tøj til Claus fra Molo, og det har jeg også været godt tilfreds med, for det er af ordentlig kvalitet, og det kan tåle at blive vasket uden at komme til at se slidt ud.

I går kom pakken fra netbutikken, og det lykkedes mig at få Claus til at prøve tøjet. Til min lettelse sidder det perfekt på ham, så han bliver en flot fyr til farmors fødselsdag.

Disclaimer

Skriv et svar