Om siden

Velkommen til siden som tidligere omhandlede en friskole på Fyn. Friskolen gik konkurs primo 2011 og siden da har siden blandt andet tilhørt mig. Jeg har selv gået på friskole og kan godt sætte mig ind i at man som lokal borger kæmper for at bevare sin skole. Dette specielt efter jeg selv har fået børn.

Det er altid trist når noget afsluttes, specielt noget hvor mange mennesker står sammen for at skabe nogle bedre rammer for deres børn. Friskoler generelt er et rigtig godt og lærerigt sted for børn at gå. Det er en rigtig godt alternativt til de kommunale skoler som er underlagt en masse regler og retningslinier. Jeg synes at friskole er – som ordet antyder – mere frie.

Eftersom siden ikke længere skal handle så meget omkring udvikling af børn og voksne samt de traditioner og den historie der er forbundet med at være en del af noget større er det nu blevet op til mig at løfte standarten og komme fremad og føre denne side frem mod det næste delmål.

Sammen kan vi fastsætte dette og sammen kan vi opbygge en god og interessant side på Internettet som kan give en masse værdi til en masse forskellige mennesker. Jeg håber du vil benytte siden til at blive klogere og deltage i debatter omkring de forskellige ting jeg skriver om. Der er ikke et fast emne, men det er mere omkring alt løst og fast der lige optager mig.

Med venlig hilsen – og vel mødt

– Benjamin

Ét svar til “Om siden”

  1. Skanderup Ny Friskole åbner dørene august 2013 i den gamle friskoles lokaler. For mere info:
    www. skanderupnyfriskole.dk

Skriv et svar