Alle puslespilentusiaster kender Jan van Haasteren

Er du puslespilsentusiast, så kender du stensikkert også til puslespillene med motiver af den hollandske kunstner Jan van Haasteren. Disse helt unikke tegninger, som begejstrer alle med hang til puslespil, har efterhånden opnået en hel fantastisk popularitet.

Jan van Haasteren var oprindelig ansat af Disney som tegner, men slog sig så ind på at tegne sine egne motiver, som i samarbejde med den store hollandske puslespilsproducent Jumbo trykkes på et utal af puslespil. Faktisk er hele 40% af de puslespil, som Jumbo producerer, trykt med motiver tegnet af van Haasteren.

Det skæve udtryk i Jan van Hassterens tegninger begejstrer rigtig mange og er selvfølgelig grundlaget for den store succes. Selve udtrykket i tegningerne er krydret med en god portion humor og sjove indfald, hvilket ofte bringer et smil frem ,når man lægger disse puslespil.

Har du ikke selv haft fingrene i et af de mange puslespil med van Haasteren tegninger, så skulle du tage og prøve det. Rigtig mange bliver så begejstret, at disse puslespil vedbliver at være at være blandt deres foretrukne.

 

Disclaimer

Skriv et svar