Fra dødt batteri til funktionel bærbar på kun 2 dage!

Fra dødt batteri til funktionel bærbar på kun 2 dage! Som så mange andre render jeg rundt med en bærbar (medion akoya), som jeg især bruger til skolebrug.

Jeg har stort set altid sat strøm til bærbaren når jeg er i skole, for at være sikker på at den aldrig går død midt under note- og opgaveskrivning, så jeg ikke mister noget af det jeg har skrevet. Men en dag, var der en der faldt i min ledning og kom til at rive mit stik ud (heldigvis var det det der skete, og ikke bærbaren der røg på gulvet.), men det resulterede også i at bærbaren gik ud. Jeg prøvede forgæves flere gange at tænde for bærbaren, men den ville bare ikke. Jeg satte så stikket i igen, og nu kunne jeg tænde for den.

Det gik hurtigt op for mig, at bærbaren kun ville virke når den sad i strøm, det vil sige at jeg havde et mere eller mindre dødt batteri. Så jeg ringede til www.datamarked.dk og spurgte dem om det var noget de kunne hjælpe med og det var det. Jeg skulle blot tage et billede af mit batteri, og den der label der sidder under bærbaren, sende billederne på mail, og 10 minutter senere fik jeg at vide at bærbaren trængte til et nyt batteri, og hvad det ville koste. Heldigvis havde de mit batteri på lager, så jeg fik det med posten allerede næste dag, og min bærbare fungerer nu fint igen.

Disclaimer

Skriv et svar