Californien

Rejser til Californien er fantastiske idet du er så uafhængig af alt, så langt væk fra alt og så alligevel ikke. Californien er omkranset af byer hele vejen rundt, og alle store byer er indenfor kørselsvidde.

Det betyder, at du bare kan leje en bil og køre videre til den næste by, hvis du vil prøve noget nyt, eller egentlig bare noget andet. Der er så mange forskellige områder og byer samt kulturer i Californien, at det er oplagt, at planlægge en rundrejse i den store Amerikanske stat.

Du kunne overveje, at tage til Los Angeles, eller f.eks. San Diego som er det sydligste punkt i USA mod den mexicanske grænse, som er en by, der indeholder meget af den gamle mexicanske kultur. Læs mere om rejser til Californien.

Derfor skal du vælge Californien

Du skal vælge en rejse til Californien fordi du vil få en fuldstændig fantastisk oplevelse, ved at kunne besøge så mange steder og få så mange uforglemmelige oplevelser på så kort tid.

Der er så mange forskellige attraktioner i Californien, at du er nødt til, at vælge nogle fra, da man generelt skal bruge rigtig lang tid på, at nå rundt og se det hele. Andre store byer, der ligger i Californien kan der nævnes:

  • Los Angeles
  • San Diego
  • Las Vegas

 

  • San Francisco: IT verdens centrum. I bydelen Palo Alto i San Francisco holder Facebook, Google, Apple m.fl. til, en oplevelse i sig selv er, at mærke, hvordan og hvor hårdt iværksætterne i Palo Alto arbejder, og ikke mindst også, at besøge nogle af verdens største og mest værdifulde IT virksomheder.

 

  • Grand Canyon: Det meget specielle område i Californien som ligger i Arizona og er en af verdens største naturoplevelser.

 

  • Og mange flere…

Generelt om Los Angeles

Los Angeles kaldes englenes by, og her er rigtig meget at opleve. Du skal give dig selv tid, og gerne lidt af gangen, så du kan nå at fordøje alle de nye oplevelser og bekendtskaber.

Du vil i denne fantastiske by få nogle uforglemmelige oplevelser for resten af livet. Verdens mest kendte indenfor musik- og filmbranchen er kan du være heldig, at møde direkte på gaden. Byen er især kendt som de kendtes by. Byen har rigtig mange klassiske steder, som folk undervurderer på deres rejse til Los Angeles, en af dem er f.eks. Kodak Theater.

Du skal rejse til Los Angeles hvis,

Du skal vælge Los Angeles, hvis du kan lide at se, høre og møde kendte.

Los Angeles er de kendtes hjemby, og de er overalt. En del af dit ophold i Los Angeles anbefaler vi, at du bruger på at besøge Hollywood og alle de kendte steder i denne by del som f.eks. Walk Of Fame, som er gaden hvor legenderne bliver foreviget.

 

Derudover er Beverly Hills absolut også værd at besøge, hvilket også er et helt kapitel for sig. Her vil minderne fra serien Beverly Hills 90210 komme frem igen, og du kommer meget tæt på. Hvis du tager på Venice Beach vil du se strandløverne på stranden og masser af unge mennesker på skateboards. Læs mere om rejser til Los Angeles.

Disclaimer

Skriv et svar