Vandperler – planterne bliver passet i ferien

Nu er jeg ikke den store blomster-entusiast, men, jeg har trods alt et par planter stående her hjemme. De bringer alligevel lidt liv ind i hjemmet – det er i hvert fald dét jeg får fortalt.

Mit problem er dog, at jeg ikke altid husker at vande de pokkers planter – det kan godt være det bare skal ordnes en gang om ugen, men… det er min hjerne ikke altid enig i. Hvis der var en slags plante-politi, er jeg sikker på jeg var blevet dømt for neglekt, drab og en masse andre forfærdelige ting. Det er dog her historien vender til noget mere positivt. Jeg skulle for nyligt ud og rejse, og havde i den sammenhænge et problem med at finde en plante-passer. Jeg kunne selvfølgelig bare fortsætte min stime med blomster-brutalitet, men fik overbevist mig selv om at det nok ikke var den ideelle vej at gå. Jeg søgte derfor rundt på nettet, og fandt en ret smart løsning.

Jeg fandt de såkaldte ”vandperler”. Og, hvad er vandperler så for noget? Jo, det er nogle små kugler der suger pokkers meget vand til sig, og vokser sig til et par centimeter stykket. Disse vandperler smider man så ned til sin blomst i stedet for jord. Rødderne på den ellers forsømte plante suger så det vand den har brug for. Smart! Eller.. det smarte er sådan set, at man ikke skal vande planterne nær så ofte. Faktisk kunne jeg smutte på ferie, og ikke bekymre mig om forsømte planter på turen. Vandperlerne holder nemlig planterne glade og hydrerede i flere uger af gangen.

Jeg må også sige, at jeg i skrivende stund er lidt stolt over at mine planter siden erhvervelsen af vandperler endnu ikke har ringet til politiet. Jeg forventer heller ikke det sker i fremtiden.

Jeg vil også afsluttende fortælle at mine vandperler er købt hos butikken www.aquaperlen.dk, hvilke jeg havde en god oplevelse hos. Så, de kan i hvert fald anbefales til alle jer andre der har lidt problemer med plante-pasningen.

Disclaimer

Skriv et svar