Invester i dine børns fremtid

Som forælder vil  man altid gerne gøre det bedste for sine børn. Noget af det bedste man kan gøre er at investere i sine børns fremtid. Når de engang skal flyve hjemmefra og stå på egne ben er det godt at have dem forberedt og give dem en ballast som kan hjælpe dem i gang.

En børneopsparing er en god måde at give sine børn et godt udgangspunkt for fremtiden. Når de skal hjemmefra og eventuelt gå på universitetet i en fremmed by er det godt at have mulighed for at have nogle finanser at trække på, således man kan få en solid økonomisk base.

Noget af det man kan gøre med en børneopsparing er at den kan bruges som udbetaling på en lejlighed eller et indskud eller lignende. Der er også til bøger (hvis det er et krævende studium) eller noget som tøj, cykler eller andet som ellers er lidt trængt for en person der lige er flyttet hjemmefra om hvor økonomien er lidt trængt.

Der er ingen grund til at frygte at børnene bruger alle pengene inden de bliver 18 år gammel, for det kan ikke lade sig gøre, man er bundet i banken til at barnet bliver 19 eller 21 år, og før kan pengene ikke hæves. Til gengæld for at have pengene sikret giver banken en ekstra god rente og renteindtægten er skattefri (modsat normale renter som er skattepligtige).

Jo tidligere man starter en børneopsparing jo større bliver den, der er et max man må indsætte hvert år, men over tiden kan de godt vokse til 100 tusinde.

Disclaimer

Skriv et svar