Billedalbum online

Så fik jeg endelig taget mig sammen og fik købt et webhotel og fik så installeret et fotoalbum på det, så nu kan vi holde alle familiemedlemmer up-to-date med billeder, ved bare at uploade billederne til vores hjemmeside.

Det var utroligt nemt at få fat i det webhotel, jeg fandt en god vejledning på nettet og kunne nemt og hurtigt købe et webhotel og efterfølgende fik jeg vejledning (over telefonen) af en af min datters venner som nemt kunne guide mig til at smide en WordPress (tror jeg det hed) ind på siden, så nu har jeg en nem hjemmeside, hvor jeg kan smide billeder op af hele familien.

Jeg synes det er svært at købe webhotel som privat, da man for det første ikke aner hvad mulighederne er med sådan et, jeg synes også det er svært at finde ud af hvad det er man skal gøre, hvor meget det koster osv. Jeg har fundet ud af at det faktisk er meget billigere end jeg først troede. Mange er tingene er gratis, og er fantastiske nemme at bruge. Det dyreste er Webhotellet, det koster omkring 8 kroner om måneden – ved ikke om det er dyrt 🙂

Et privat webhotel kan varmt anbefales og jeg vil da også anbefale til alle mine veninder at de også får oprettet et webhotel og så den vej igennem får lidt mere erfaring med IT generelt, men også for at give familie og venner mulighed for at følge lidt med i ens liv.

Jeg kommer da lige i tanke om at det faktisk kunne være meget smart at lave en lille hjemmeside til vores kortklub, dvs. hvem der har vundet mest og hvorhenne det skal holdes næste gang – og sidst men ikke mindst, hvem der skal tage kagen med. Hvem ved, måske er jeg snart ejer af flere webhoteller – eller i det mindste flere domæner.

 

Disclaimer

Skriv et svar