Der skal være masser af farver på

Livet er en leg og børn elsker at lege. Derfor undrer det mig også at langt de fleste flyverdragter er så kedelige at se på. Jeg kan godt forstå at de skal være praktiske og at mørke farver nok er lettere at holde pæne da man ikke kan se snavset lige så let, men omvendt bliver det hele også bare lidt trist at se på.

Flyverdragter benyttes i efteråret, vinteren og det tidlige forår og der findes næppe nogen periode hvor det hele er mere kedeligt at se på end netop denne. Bladene er faldet af træerne, skyerne er store og mørke og med mindre der er faldet sne, så er det hele bare gråt i gråt.

Derfor synes jeg også at det er befriende at der i hvert fald findes en enkelt model som lyser lidt op i landskabet. Der findes en Molo flyverdragt som netop er produceret i alle regnbuens farver. Børnene elsker den fordi den vækker opmærksomhed og giver kulør på hverdagen og så er den stadig både varm, vindtæt, vandtæt og praktisk at have med at gøre.

Den eneste ulempe der er ved denne og andre af Molos dragter er prisen. De ligger i den absolut dyre ende og hvis du ikke vælger at købe den brugt, så kan du godt forvente at skulle af med et sted fra 1500 til 2000 kroner pr. dragt og det er ikke særlig tit at de kommer på tilbud.

Køber du den brugt er det naturligvis en anden snak og priserne kan komme helt ned omkring 500 kroner. De holder så måske kun en enkelt sæson, men i modsætning til de helt nye som alligevel ikke holder 4 sæsoner, så er det en attraktiv pris.

Disclaimer

Skriv et svar