Skov og Stubbs

Skov og Stubbs Gastronomi råvarer

Har du nogensinde fået mad fra cateringfirmaet Skov & Stubbs Gastronomi i Aarhus? Hvis du har, ved du allerede nu, hvorfor jeg skriver, at mad derfra kan du ikke kombinere med en slankekur! Og det er altså ikke fordi, der er noget i vejen med maden – men den er simpelthen så eminent god, at overspisning er nærmest obligatorisk 🙂 Det er selvfølgelig individuelt – det med overspisning, Men med min glæde for mad er der ingen vej udenom. Skov og Stubbs maden er ganske enkelt bare for swag – eller lækker om du vil.

Mit arbejde fører mig rundt over hele verden, og jeg spiser og har spist på de mest specielle steder. Restauranter, hole-in-the-wall steder, gadekøkkener og meget mere. Og for nu blot at holde det hele ved jorden: Selvfølgelig kan Lisette Skov og Thomas Stubbs ikke levere en madoplevelse som den, jeg kan få på en flerstjernet Michelin restaurant. For Skov og Stubbs er jo catering udelukkende, og det gør altså en forskel.

Men den lille forskel er faktisk lille. Jeg har fået catering mad mange steder i Danmark og i udlandet, og meget af det har været godt. En smule af det har været virkelig godt – og et par enkelte steder har formået at levere udover det sædvanlige. Et af dem er Skov & Stubbs Gastronomi.

Skov og Stubbs Gastronomi råvarer

Deres mad er forrygende, frisk og helt tydeligt lavet med masser af faglig stolthed. Den slags kan man simpelthen smage! Naturligvis spiller prisen også ind, og Skov og Stubbs er ikke landets billigste målt på prisen. Men gebynder jeg at sammenligne prisen med kvaliteten og smagsoplevelsen – ja så er de faktisk ganske billige! Prøv bare at kigge på deres buffeter – det er smækre sager, ikke?

Indrøm du bare, at der lidt lækkert, ikke? Virksomheden er på YouTube.

Nå – men det var det med slankekuren. Med min trang til lækker mad ender det hver gang med en vægtstigning, når jeg har været så heldig at få mad fra stedet.

Tjek i øvrigt også deres profil her: Skov og Stubbs profil

Disclaimer

Skriv et svar