Sådan sparer du på sommerens underholdningsbudget

Det kan let blive en dyr fornøjelse, når hele familien skal af sted på tur. Så det kan godt betale at bruge lidt tid på at se, om der er nogle steder, hvor der kan spares lidt på budgettet. Og det er der som regel. Det kan være alt fra transportomkostninger til entré udgifter samt mad og drikke varer, at der kan hentes noget på. Så selv om budgettet er lidt stramt skal man ikke give op inden mulighederne for rabat er undersøgt til bunds. Der kan faktisk være temmelig mange penge at spare ved at se sig godt for.

Spar på transportomkostningerne

Det er jo altid en god idé at køre flere sammen, hvis man vil spare på brændstofudgifterne. Men herudover er det også mange gange muligt, at købe bus eller tog ture til mange forskellige forlystelser og seværdigheder. Disse kombineres ofte med en entré billet, hvorved der tit kan opnås en god besparelse.

Spar på entré udgifterne

Mange forlystelsesparker, dyreparker og lignende steder kører ofte kampagner eller samarbejder med andre virksomheder, som kan give dig rabat på entré billetterne. Nogle gange er der gratis børnebilletter, nogle gange er der halv pris på entréen, hvis man kommer med en bestemt kupon eller tilsvarende eller måske er der rabat at hente på bestemte åbningsdage.

Ofte ydes der også grupperabatter. Så hvis man kan finde nogen at slå sig sammen med, kan der være noget at spare på budgettet alene på den baggrund. O det er ofte ikke helt uvæsentlige beløb, der er tale om.

Det kan også være en god idé at undersøge fordelene ved at købe et sæsonkort. Som regel er et sæsonkort sparet hjem efter to eller tre gange. Og en lang række sæsonkort giver i dag også rabat eller ligefrem gratis entré til en række andre forlystelser eller seværdigheder. Det kan bestemt godt være værd at undersøge nærmere.

Måske kan du endda også være så heldig, at du allerede har sæsonkort til én forlystelsespark, som giver dig rabat eller måske endda ligefrem gratis adgang til andre steder. Eksempelvis har gæster med sæsonkort til Aalborg Zoo f.eks. haft gratis adgang til Nymarksminde i maj og juni 2013..

Tag selv mad og drikke med

Et andet sted, hvor der kan være mange penge at spare, er på udgifterne til mad. Mange forlystelsesparker giver nemlig mulighed for, at man selv kan medbringe mad og drikkevarer. Og på den måde kan man spare ganske mange penge på budgettet, når familien skal af sted på en fornøjelig tur. Ved at smøre nogle gode madpakker hjemmefra, får man også noget at spise, som er en hel del sudere end de efterhånden obligatoriske friturestegte færdigretter, som man kan købe i mange forlystelsesparker. Der er mange penge at spare ved enten at spise hjemmefra eller medbringe sin egen mad. Så det er en god idé at kigge på disse muligheder inden man vælger sin tur destination.

 

Disclaimer

Skriv et svar