Den danske Regnskov

Den danske regnskov finder man i Randers. Randers Regnskov er helt unik. Og har du ikke allerede haft fornøjelsen af at besøge stedet, er det absolut noget som kan anbefales. Randers Regnskov har formået at skabe et stykke natur og en stemning, som er helt enestående og uden lige nogen andre steder i Danmark.

Det finder du i Randers Regnskov

Du finder et væld af eksotiske dyr fra regnskovene i Asien, Sydamerika og Afrika. Og der er gjort alt hvad der er muligt for at skabe nogle forhold der er så tæt på dyrenes oprindelige opholdssteder, som det er muligt. F.eks. er luftfugtigheden betragtelig tæt på de 100% og temperaturen er oppe omkring de 30 grader. Så der er varmt og fugtigt i Randers Regnskov og man bør i hvert fald ikke klæde sig alt for varmt på som besøgende.

 

Randers Regnskov udvides

En storstilet udvidelse af Randers Regnskov er undervejs. I starten af 2013 påbegyndes arbejdet med at tilføje endnu en kuppel ,  det bliver den fjerde af slagsen, til regnskoven. Den nye kuppel bliver på hele 63.000 m2 og byder således på en voldsom forøgelse af arealet i Randers Regnskov, som i dag er på omkring 3.900 m2.

 

Sæsonen i Randers Regnskov

Randers Regnskov har faktisk åben hele året rundt og der er kun ganske få lukkedage. Så uanset hvornår på året du har lyst til at besøge regnskovens fantastiske verden kan det stort set lade sig gøre.

 

Sæsonkort til Randers Regnskov

Har du planer om mere end et besøg i Randers Regnskov, kan det let betale sig, at købe et sæsonkort. Det koster næsten den samme som en billet til en enkelt dag. Og så kan du altså vende tilbage igen lige så ofte du vil i løbet af sæsonen.

 

Du kan læse meget mere om Randers Regnskov på http://dejligfritid.dk/randers-regnskov/ .

Disclaimer

Skriv et svar