Rengøring indendørs er slemt men…

Nu kan det godt være at det lyder som om jeg piver og det gør jeg måske også lidt. Når det kommer til rengøring så er det virkelig ikke noget jeg synes er sjovt, men da økonomien ikke er til at få andre til at gøre det for mig, så er og bliver det et nødvendigt onde. Støvsugning, gulvvask og hvad der nu ellers hører til.

Men det er en ting at gøre det indenfor, men når jeg skal til at gøre det udenfor, så bliver det virkelig træls. I sidste uge skulle jeg til at gøre haven klar til det kommende forår og det inkluderede blandt andet at trække de gamle havemøbler ud af garagen for at sætte dem op på terrassen.

Det er et sæt jeg har arvet fra mine bedsteforældre så det har en del år på bagen og burde måske også snart blive udskiftet med nogle af de lidt smartere havemøbler i polyrattan. Det skulle eftersigende være vedligeholdelsesfrie, men jeg må indrømme at jeg vil se det før jeg tror på det.

Jeg bor i et skovområde og der falder virkelig mange underlige ting ned fra himlen, så tror ikke helt jeg vil kunne undgå at skulle holde dem rene på den ene eller den anden måde. Men kan jeg begrænse hvor meget der skal gøres, så er det absolut noget jeg er tilhænger af.

Som jeg lige har nævnt, så har økonomien det desværre ikke så godt og derfor bliver det nok ikke lige i år at jeg får brugt de små 5000 kroner det vil koste at købe sådan et sted og derfor er der ikke anden udvej end at få gjort det sæt jeg har, rent.

Sæbe, vand og knofedt rækker dog også langt og når solen skinner og der er kolde øl nok i køleskabet, så går det såmen nok også.

Men jeg kan næsten ikke forestille mig at jeg er den eneste der har det på den måde? Jer der sidder og læser med ude i den anden ende har vel heller ikke voldsomt lyst til at gøre rent? Eller er det bare mig der er underlig?

Lad mig endelig høre om I har nogle smarte tricks der kan spare mig for tid, penge eller begge dele. Det ville jeg sætte stor pris på. Så skriv endelig flittigt i kommentarerne og har du et rigtig godt råd og bor du i nærheden, så kan det være at jeg inviterer forbi på en kold øl.

Disclaimer

Skriv et svar