Brug ordentligt lys!

Så skete det, jeg har frygtet gennem flere år, min mor faldt i sit bryggers og brækkede hoften. Nu skal jeg selvfølgelig ikke være skadefro, men jeg må indrømme, at jer er irriteret over, at min mor ikke lytter til mig, når jeg advarer hende om det dårlige lys, hun har i sit hus. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har opfordret min mor til at få en bedre belysning i huset, især i det lille bryggers med klinkegulv, hvor der står sko, snavsetøjskurv, kasser med gamle aviser osv., og den eneste belysning, hun har i bryggerset, er en ældgammel plafond med en meget svag pære.

Det bryggers har været en fælde for min mor i mange år, og uanset hvordan jeg har grebet det an med hensyn til at få hende til at forstå, at bryggerset kræver en bedre belysning, måske bare et par væglamper, har hun ikke villet høre på mig.

Nu ligger hun så på hospitalet og har fået opereret sin hofte, efterfølgende skal hun gennem et intensivt genoptræningsforløb, og hendes alder taget i betragtning er det tvivlsomt, om hun når at komme hjem, inden det bliver forår, en årstid hun holder meget af. Hun har på hospitalet en af de bedste skrivebordslamper, der findes.

Min søster og jeg vil besøge vores mor i dag og orientere hende om, at vi efter besøget tager ud i hendes hus  sammen med elektrikeren, som kan vurdere og rådgive os om den optimale belysning i huset, hvor der bor en gammel dame, som ikke ser så godt mere.

Disclaimer

Skriv et svar