Væk din indre sværvægter

Alle mennesker har det i sig, alle mennesker kan blive noget helt fantastisk. Det er bare et spørgsmål om at man tør det. Det der altid er svært er at slippe det trygge man har og give slip for efter at følge de ideer eller drømme man har.

Som menneske er du født frit med en frihed til at drømme og gøre lige hvad du vil. Desværre bliver man i løbet af livet lige så langtomt vænnet til ikke at stille spørgsmål og leve i de trygge omgivelser med fast job og sikkerhedsnet. Det er en skam at flere ikke tør tage springet og bryde ud af normerne og være selvstændige og tænke selvstændigt. Det var en ting samfundet burde opfordre til, da det vil gavne alle hele vejen rundt.

Pas på dig selv

Den eneste maskine vi har er vores krop, men det er typisk den vi passer mindst på. Vi har en tendens til at passe bedre på vores hus end vores krop – og siger kroppen stop så kan det med huset være lige gyldigt. Nogle mennesker bekymrer sig ikke om deres BMI og er meget overvægtige, de bekymrer sig derimod omkring hvilken Gori deres træværk fik sidste sommer og om hvor mange år der nu er til det skal males igen.

Der er ikke noget ved det, man skal passe på sig selv og give sin krop mere fokus end man giver sit hus eller sin bil. Det virker tåbeligt at man bruger et par timer om ugen eller om dagen på at slå græs, male hus, tjekke murværk eller vaske bil – mens kroppen ikke bliver passet. Ville 30 minutter om dagen ikke være tilstrækkeligt at kunne give den bedste maskine vi har?

Kom nu ned i motionscentret eller køb nogle vægte og ko kom ned i vægt og få trænet lidt mere så du kan holde længere.

Disclaimer

Skriv et svar