Tid til slankemad

Så er det den tid på året igen, hvor der skal fart på på slankekuren rundt omkring i de små hjem. Det er næsten en højtid på linie med julen og nytårsaften. Igen i år er der mange som har spise for meget i julen og som skal på slankekur.

Traditionen tro vælger mange overvægtige mennesker at tage på slankekur i årets første par måneder. Det er typisk et par forskellige slankekure der testes af og så falder det lidt hen senere på året, når tiden så kommer til januar igen så har de samme lavet det samme nytårsforsæt og det hele starter forfra.

Slankemad behøver bestemt ikke at være sultemad, nogle mennesker vælger at begynde på den populære Dukan slankekur, mens andre vælger noget helt andet. Fælles for dem alle er at de fleste vil fejle – det siger statistikken.

For at tabe sig handler det nemlig ikke om at spise efter en bestemt plan, men om et mindset – det betyder at hvis ikke du er indstillet på at ændre på dine spisevaner så kan det være ligemeget om du går på slankekur.

Noget mange vælger at gøre er at dyrke mere motion, noget der specielt er vundet frem det sidste stykke tid er at køre på mountainbike. Det betyder at man skal rive en time ud af kalenderen et par dage eller mere om ugen og så køre en tur i landskabet. Det er sundt og også godt for vægten.

Alle disse ting er med til at man taber sig, noget virker hurtigere end andet – kostomlægningen er den man vil se de hurtigste resultater på.

Disclaimer

Skriv et svar