Skanderup Friskole – Velkommen

Velkommen til Skanderup Friskole, Friskolen blev oprettet i starten af det sidste århundrede som et led i kampen mellem de strenge livsholdninger i indre mission og de noget mildere i Grundtvigianismen.

I dag er denne side ikke længere for denne friskole, friskolen gik konkurs i foråret 2011 og sidenhen er denne side blevet overtaget og informationerne på denne side omhandler nu alt det andet omkring en friskole og generelt i samfundet omkring os – historie, religion og bare generel samfundsoplevelse.

Alle mennesker har brug for traditioner og en samhørighed med det miljø de lever i. Denne side er videreført i samme tradition som tidligere, nemlig med frihed til at ytre sig i det offentlige rum, omkring de ting der omhandler friskoler, undervisning, personlig udvikling eller blot ting jeg falder over på min færden rundt omkring på internettet.

Jeg håber på i vil nyde jeres ophold her på siden og nyde hvert et øjeblik sammen med os andre. Så vi sammen kan udvikle vores fantasi, indsigt og dømmekraft.

Disclaimer

Skriv et svar