Leder du efter Skanderup Ny Friskole? Klik her for at komme videre

Legetøj og babyudstyr og mere af det!

Der findes rigtig meget legetøj og babyudstyr på markedet, og det kan være en jungle at finde ud af, hvad man skal købe til sine små guldklumper. Hvis vi kigger på babyudstyr først, så vælger de fleste typisk at købe barnevogn, babyalarm, brystpumpe, voksipose, sutter, sutteflasker, pusletaske, bodystockings, rangler osv. osv. Det er især førstegangs forældre, som er i tvivl om, hvad de skal købe, og derfor bliver der ikke sparet på noget, se et stort udvalg her.

Et godt råd er at spørge andre forældre, hvilket babyudstyr de anbefaler, man skal købe og hvad man sagtens kan undvære. Spørger man en ekspedient ude i f.eks. Babysam, så er der nærmest ingenting hverken barn eller forældre kan leve uden. Spørg derfor en veninde eller søster og tag hende eventuelt med ud i en babybutik eller kig i en online babybutik sammen. Med lidt hjælp kan du hurtigt spare mange penge ved at undgå at købe noget, som du slet ikke har brug for. Det forældre køber allermest af er som regel legetøj. Det er helt forståeligt, at forældre vil forkæle deres børn med fint legetøj, men det er rigtig dyrt i længden, og som regel har børn et eller to stykker favorit legetøj alligevel. Børn bliver som regel ellevilde, når de får et nyt stykke legetøj, men kort tid efter er det lagt til siden, og de har fundet tilbage til deres favorit legetøj igen.

Jeg vil foreslå, at man tager det lidt med ro og kun en gang imellem køber en lille ting. De fleste af os har kun et vist rådighedsbeløb om måneden, så er det måske bedre at prioritere. I stedet for at købe en masse dyrt legetøj til baby, så var det måske smartere at købe f.eks. et trappegitter i en bedre kvalitet for at sikre barnet bedst muligt, se her. Man kan få trappegitre i mange prisklasser og kvaliteten er også derefter. Pris og kvalitet hænger sammen og et trappegitter fra f.eks. Babydan koster en smule mere, men man er sikker på, at kvaliteten er i top. Det samme med en voksipose hvor der ligeledes er rigtig stor forskel på kvaliteten og på prisen. En Voksi ligger prismæssigt omkring 2.000 kr., hvor de billige ligger til 500 kr. Det er en stor prisforskel, men kvalitetsmæssigt er de billige og dyre voksiposer også usamlignelige. Hvor der er det fineste i uld i en voksipose, er der som regel noget tyndt fyld i de billige, som slet ikke luner på samme måde, læs mere om voksiposerne her.

Har man brug for en brystpumpe, er det ligeledes vigtigt, at vælge en i en vis kvalitet. Skal den kun bruges ganske sjældent, behøver man naturligvis ikke bruge alt for mange penge på den. Skal brystpumpen derimod bruges ofte, kan det bestemt anbefales at købe brystpumpe i en god kvalitet. De mest populære mærker af brystpumper på markedet er Medela, Avent og Pigeon. Dette er rigtig gode brystpumper, som fås både som manulle brystpumper og som elektriske brystpumper. Se eventuelt mere på brystpumpe.dk.