Forsvar det du tror på!

Det er sjældent man møder et tøjmærke, der for alvor har noget på hjerte. Men det har franske Defend Paris – og det har givet dem kæmpe succes verden over. Det franske tøjmærke tager kampen op mod ytringsfrihed og krænkelse af mennesket, og de har fået skabt en kæmpe skare af fans som følge heraf. Hvis du er til lækkert streetwear med god samvittighed, så er Defend Paris helt sikkert noget for dig. I dette blogindlæg kan du læse lidt mere om det franske streetwear brand.

Defend Paris er et relativt nyt tøjmærke, der kommer fra det franske. Mændene bag tøjmærket er Jeremy Douay og Brahim Zalibat, og deres samarbejde har skabt en fed kollektion med stærke budskaber. Begge mænd stammer fra Paris, der ofte betegnes som fredens by. De startede en simpel kollektion med titlen Defend Paris – og hurtigt udvidede de med kollektionerne Defend Rights, Defend Coexist og Defend Brazil. Deres designs er provokerende, og det blev hurtigt en succes.

Modetøj med hjerte

Mændene bag Defend Paris har rent faktisk noget på hjerte, og det skinner igennem i deres kollektioner. Hvis du eksempelvis kigger på deres Defend Coexist trøjer, så er de tre store religioners symboler placeret side om side – som et budskab om, at vi alle er lige. Det samme går igen i resten af deres kollektioner, og det er sjældent, at modetøj kampen op mod politik og religion.

Men en anden ting der kendetegner Defend Paris, er den gode stil. For Defend Paris er ikke kun holdninger, det er også knivskarpt streetwear. Deres t-shirts og sweatshirts er old school streetwear, der bringer en tåre frem i øjnene på os gamle skatere. Hvis du er tilhænger af streetwear tøj, og gerne vil støtte op om frihed, lighed og rettigheder – så er Defend Paris det hotteste lige nu.

Jeg har længe haft et godt øje til Defend Paris, og jeg skal have investeret i noget nyt tøj frem mod sommeren. Jeg har set mig varm på deres hvide t-shirts, da det passer perfekt til sommervarmen og de mange dage udenfor. Hvad med dig? Skal du have investeret i noget Defend Paris, så smid en kommentar til indlægget.

Disclaimer

Skriv et svar