Elektroniske cigaretter fås med et utal af smagsvarianter

En af de grunde til, at de elektroniske cigaretter er blevet utroligt populære og attraktive, er blandt andet muligheden for, at dampe med en hel masse forskellige smagsvarianter. For blot at nævne nogle få, kunne det fx være energidrink, æble, vanilje, kaffe, jordbær og cola. Der er alt fra det søde til det stærke og det bitre.

Bliver mindre træt af e-cigaretten grundet de forskelle smagsvarianter

Når folk at prøvet at trappe ned med rygningen, har det været super nemt at gå fra de normale til de elektroniske cigaretter. Man får stillet trangen, og så bliver man heller ikke træt af e-cigaretten, og giver op. Der er nemlig et utal af smagsvarianter, også kaldet e-juice, og det er nemt at få fat i lige præcis det, man foretrækker. Smag er en meget subjektiv oplevelse, og det har producenterne af e-væsker været meget opmærksomme på. Derfor er det nærmest muligt at kunne få lige så mange smagsvarianter i din e-væske, som i dit køleskab. Selv hvis man savner den traditionelle smag af tobak, er der også mulighed for at få det. Dermed bliver det meget lettere, for dem der er midt i et rygestop, hvis man savner smagen af tobak. Der er et utal muligheder for at prøve sig frem, og uden ud af, hvilken smag man helst vil have. Det har også vist sig at være en kæmpe fordel for dem, der eller ville have meget svært ved at skifte de traditionelle smøger ud. Smagsvarianterne er med at til at gøre e-cigaretten til et mere ’sjovt’ alternativ, og det har dermed været en kæmpe faktor, i forhold til at gøre elektroniske cigaretter så attraktive og populære, som de er blevet.

Elektroniske cigaretter består af tre dele. Disse er E-juicebeholder, forstøver og batteri. E-juicebeholderen skal indeholder den væske, der skal dampes, og man kan eventuelt købe e-juice med nikotin i forskellige styrker.

Utalligt antal a smagsvarianter

De smagsstoffer, som tilsættes e-væsken for at give den smag, er blot helt normale tilsætnings- og aromastoffer, som du kender det i alle mulige former for fødevarer. Dermed er mængden af muligheder nærmest uendelig, og så indeholder de forskellige e-juicer ikke særlig mange ingredienser, selvom der er tilsat aromaer. Nogle smagsvarianter er naturligvis mere populære end andre, men der noget for enhver form for præference. Dermed har det også vist sig, at der ikke sker noget, selvom man blander forskellige smagsvarianter. Nogle anbefaler det, og andre gør ikke, men i hvert fald er der mulighed for at eksperimentere, når du har købt dine forskellige e-væsker.

Det smarte ved e-væskerne er også, at man selv kan regulere mængden af nikotin man vil have. Der er naturligvis også mulighed for at dampe helt uden nikotin, hvilket gør det muligt at få følelsen af at have en cigaret i hånden, uden abstinenser eller nogen farlig afhængighed. Man kan som regel vælge mellem 0 mg, 8 mg 18 mg og 24 mg, og det er dermed nemt at kunne trappe ned stille og roligt, så snart man føler sig klar til det.

 

Disclaimer

Skriv et svar