Forsinkelser i lufthavnen

Er der noget værre end at være nervøs for at komme for sent op, når man skal ud og rejse? Jeg tror det ikke. Det skulle da lige være skuffelsen over at få at vide, at der er flyforsinkelse, efter at man har ræset rundt for at nå det hele for at være i lufthavnen til tide.Det er min situation lige nu! Jeg har været oppe før en særlig herre fik sine sko på, og jeg har rejst i 1,5 time med tog, fordi jeg skulle nå et fly til Barcelona. Jeg havde jo fået nogle penge i fødselsdagsgave af mine bedsteforældre.

Til Barcelona

De er meget søde til at støtte mig i alle mine projekter. Og jeg har et projekt om at ville bosætte mig i Barcelona. Derfor vil jeg derned og finde ud af, hvordan og hvorledes. Du ved – alt det der med bolig, arbejde som freelancer og den slags. Jeg havde derfor fundet nogle flybilletter til Barcelona. De blev booket. Og så fandt jeg ud af, at jeg ikke har tilstrækkeligt med penge til at blive der i 3 uger. Derfor spurgte jeg min farfar, om han kunne låne mig nogle penge. Han gav mig dem. Måske fordi han gerne vil have, at jeg så kommer og besøger ham og min farmor, når de tager til Malaga, hvor de har en lille lejlighed.

Malaga hver vinter

De bor i Malaga 3 måneder hver vinter. Jeg vil jo være i Barcelona, når de ankommer til Malaga. Han fortalte mig, at flybilletterne til Malaga er bestilt, og at de ankommer dertil, en uges tid efter at jeg er kommet til Barcelona. Jeg har lovet ham, at jeg besøger dem og hjælper dem lige i de første dage med at komme til rette i lejligheden. Det bliver sikkert hyggeligt. Og jeg får mulighed for at se mere af Spanien end blot Barcelona.

Disclaimer

Skriv et svar