Fede fyre og tykke trunter

Er det bare mig eller er verden ved at gå helt ad lave? Jeg synes folk bliver tykkere og tykkere og efter vi havde temadag omkring kost og hvordan mad påvirker vores krop er jeg ved at overveje at blive vegetar.

Okay, måske ikke helt vegetar, men der er godt nok meget mere der taler for at kroppen har brug for grøntsager i stedet for kornprodukter og kød. Faktisk så er jeg mere eller mindre overbevist om at det her fænomen som hedder paleo eller stenalderkost er noget af det rigtige, det er ikke tilfældigt at vores fordøjelse er som den er, det er noget vores forfædre igennem generationer har stykket sammen.

Det er ikke kun de nørdede drenge med fedtede briller, som bliver tykke, det er også pigerne, faktisk de fleste unge er mere eller mindre overvægtige, det er sørgeligt og jeg skyder skylden på deres forældre, en generation af ligegyldighed med mad, mad som er blevet masseproduceret, pizza og andet junk food som er nemt og billigt.

Alle burde tænke over deres vægt og se om man kan undgå at der kommer en generation mere med overvægtige børn og voksne, således man vi alle kan få det bedre, bedre liv, og ikke mindst noget godt vi kan give videre til vores børn og være et godt eksempel for dem.

Disclaimer

Skriv et svar