Aktieinvestering for lånte penge

Lån penge online

Aktieråd giver lidt bredere perspektiv på investeringerne – øjnene kommer lidt længere ud i krogene, der laves lidt om i måden, hvorpå man tænker, og pludselig kommer man til at overveje helt andre aspekter. Og det er meget sundt. Men bør du foretage en aktieinvestering for lånte penge? 

Lån penge nu til aktier

Vi har vist alle prøvet at sidde og kigge på aktier, der bare stiger og stiger, men vi har ikke flere penge at købe for. Du kan i disse tilfælde gøre én af to ting; Du kan forsøge at ignorere det og være tilfreds med de aktier, du allerede har. Eller; Du kan låne penge til at købe aktier for! Vi kan ikke anbefale nogen at låne penge nu med hurtig udbetaling til at købe aktier for, da det enten kan gå rigtig godt eller rigtig skidt. Det er ikke sjovt at have lånt penge online, og så falder hele aktiemarkedet.

Køb, når prisen er lav

Husk først og fremmest; køb aktier når de er billige, det vil sige i økonomisk svære tider, for der er de billige og andre køber ikke. Dette stiller naturligvis også store udfordringer til, at din økonomi er velkonsolideret og stærk – at der er sparet op, så der er noget på kistebunden.

  • Tålmodighed er ikke kun en dyd den betaler sig også i længden.
  • Selvtillid – tro på dine valg, når først du har taget dem.
  • Aktiekurs er vigtig OG value – altså virksomhedens reelle værdi. Du skal være sikker på virksomhedens værdi.
  • Løb aldrig efter de hurtige gevinster. Det lange seje træk er det der betaler sig.
  • Vær 100 procent tro mod din investeringsprofil – også når der er bølgegang.

Geografisk spredning:

Tænk i at få spredt investeringerne ud geografisk – Som et eksempel, der kan skæves til, er her en oversigt over en global geografisk tænkt portefølje:

USA 35,03 Procent af porteføljen

Mexico 10,07 Procent af porteføljen

Indonesien 8,08 Procent af porteføljen

Brasilien 7,25 Procent af porteføljen

Canada 4,81 Procent af porteføljen

Kina 3,97 Procent af porteføljen

Schweiz 3,68 Procent af porteføljen

Singapore 3,47 Procent af porteføljen

Chile 3,33 Procent af porteføljen

Storbritannien (UK) 3,23 Procent af porteføljen

Øvrige 17,08 Procent af porteføljen

Det er tidskrævende, at holde porteføljen ved lige og man skal vurdere, om man gør det selv eller om man vælger en professionel kapitalforvalter.

Vækstambitioner og stigning i Volkswagen aktien

Folkevogn. Volkswagen. Navnet alene siger det hele. I år er steget med 31 procent og der er, efter ledelsens udsagn, plads til meget mere vækst for VW.

Volkswagen fremhæver særligt at de mål der er for væksten i salget og overskuddet er uhyre stærkt, i sammenligning med de andre europæiske bilproducenter – hvoraf Peugeot og Citröen nyligt har bedt om støtte fra staten, da deres indtjening er dykkende.

Størst vækst på globalt plan – overhovedet

Signifikant er det, at Volkswagen ikke er blevet mærket af den nedgang, der jo har været på det europæiske bilmarked – et bilmarked, der ser ud til i 2012, at skulle opleve det største fald i 19 år. Tværtom er der ingen andre, der kan holde trit med VW – og det er faktisk globalt set.

Årets bil

Nyligt er Volkswagen bilen VW Up! blevet kåret som Årets Bil i Danmark for 2012. En fin anerkendelse af et bilprodukt, der passer godt ind i tiden og som virkelig lever op til betegnelsen ”folkevogn”.

Så måske skal det overvejes, at sætte nogle VW aktier ind i porteføljen? Der er i hvert fald basis for mere vækst og stigende aktiekurser – i morgen og for fremtiden.

Kilde: Trygt.dk

Disclaimer

Skriv et svar