Tilbyd din arbejdskraft på ny jobportal

Står du og mangler et fritidsjob ved siden af dine studier, eller har du bare behov for lidt ekstra penge ved siden af dit almindelige arbejde, så kan man nemt og hurtigt oprette en profil på hjemmesiden der hedder jobbi.dk. Her kan man tilbyde alle mulige forskellige former for arbejdskraft, hvor man så som privatperson kan gå ind og søge på de forskellige emner.

Tilbyd dig som babysitter

Er man rigtig god til børn kan man for eksempel tilbyde sin hjælp som babysitter. Der er mange familier der mangler en babysitter i ny og næ fordi forældrene skal arbejde om aftenen eller fordi at de måske skal ud og spise. På ens profil kan man give oplysninger så som erfaring, alder, timeløn og hvor man er bosat og på hvilke tider af døgnet eller ugen man kan arbejde på. Man kan dermed selv bestemme hvilke krav man har til arbejdet. Vil man for eksempel ikke tage længere væk end 5 km fra hvor man bor, kan man skrive det eller hvis man vil have minimum 100 kr i timen. Det kan også være at man er god til at lære fra sig, og vil tilbyde at hjælpe børn med at lave lektier. Så kan man komme hjem til familien og hjælpe ungerne med opgaverne.

Mange typer opgaver

Er man lidt af en handyman og god til at sætte hylder op eller samle møbler, kan man også tilbyde sin hjælp på denne måde. Hvis man har grønne fingre og er dygtigt i en have, kan det også være en nem måde at tjene penge på. Det kan være at træet skal skæres lidt ned, plænen skal slås eller hækken skal klippes. Alle typer opgaver i haven kan man tilbyde. Så hvis der lige er en, der ikke kan overskue at holde styr på haven, kan man give sin hjælp på den måde. Det er dog mest i sommerhalvåret, at dette arbejde er mest relevant.

Elsker man dyr kan man også tilbyde sin hjælp ved at gå tur med hundene, muge ud hos hestene eller bare sørge for, at kæledyrene har vand og mad mens familien er af sted. Det er samtidig en hyggelig og sjov opgave og endda noget som man får penge for. Har man ikke noget imod at gøre rent kan man også tilbyde sin hjælp på den måde ved at hjælpe med en omgang hovedrengøring. Det er der helt sikkert også mange mennesker der har behov for, og en opgave som der vil være brug for igen og igen. Er familien rigtig glad for en, kan man godt forvente, at de vil bruge en mange gange fremover.

Man kan altså tilbyde sin arbejdskraft på denne nye jobportal nemt og hurtigt, hvis man har brug for lidt ekstra penge på kontoen. Det er også en fleksibel måde at have et fritidsjob på, hvor man sammen med den person der ønsker at bruge en, kan aftale præcis hvor og hvornår arbejdet skal foregå.

 

 

Disclaimer

Skriv et svar