Hvordan med udklædning?

Hvordan i himlens navn klæder man en dreng på 13 år ud som rummand, tænkte jeg lettere fortvivlet i sidste uge, da vores søn Oscar meddelte, at han gerne ville være rummand til det kostumebal, som skal holdes på hans skole lørdag i næste uge.

Jeg tænkte med fortvivlelse på min kone, som for tiden er indlagt på sygehuset med en ondartet infektion i halsen. Hidtil har det altid været hende, der har stået for det, når et af børnene har haft brug for udklædning af den ene eller den anden art i forbindelse med fastelavn eller andre former for festivitas. Hun køber online her: http://www.temashop.dk/

 

Fra sygehuset er meldingen, at de vil beholde min kone mindst to uger endnu til observation, så jeg føler mig meget overladt til mig selv, for hvordan pokker klæder man en knægt ud som rummand, når man ikke lige har noget ved hånden, der kan bruges som kostume til den slags.

Men som så mange gang før kom Google mig til hjælp, for jeg gik bare ind og søgte på kostumer, og til min overraskelse viste det sig, at der er masser af webshops, der tilbyder den slags.

Jeg fandt adskillige udgaver af påklædning til en rummand, og jeg kunne med det samme konstatere, at jeg ikke ligefrem ville komme på fattiggården af at købe sådan et kostume, så jeg lod faktisk Oscar selv vælge sin udklædning.

Nu regner jeg med, at pakken med hans kostume kommer med posten i så god tid, at han kan vise sig frem for sin mor inden festen. Og jeg trænger altså også virkelig til, at hun kommer hjem snart. Jeg skal nemlig også have hendes OK til et boliglån, som vi er nødt til at få på plads.

Disclaimer

Skriv et svar