Hvem passer chat?

Nu ved jeg jo ikke, hvor meget du handler over internettet. Men jeg kan fortælle dig, at jeg handler ret meget på internettet. Ja, du kan kalde mig for fast kunde nede i GLS-shoppen, der ligger lige dernede på torvet. Jeg handler meget. Og jeg har ofte spørgsmål til de produkter eller ydelser, som jeg gerne vil købe. Og jeg forsøger så godt, jeg kan at bruge de metoder, som er mest effektive i min kommunikation med e-shop-managers, eller hvad man nu kalder dem.

E-mail

For nogle år tilbage skulle man bare sende en e-mail med sit spørgsmål. Der gik ikke ret lang tid, så fik man svar. Lidt derefter, så skulle man bruge en formular på deres ’kontakt os’ side. Og man fik svar hurtigt. Og lang tid inden det, så var det slet ikke nødvendigt at ringe op til dem længere. Og det befriede mig for lange ventetider ved telefonen. Så den, der med kontaktformularerne blev jeg rigtig glad for. Men så var det, at jeg ligesom syntes – på et tidspunkt – at der gik for lang tid, inden jeg fik svar, når jeg brugte kontaktformularen.

Live chat virker bare

Samtidigt lagde jeg mærke til det der Live Chat, som ikke var så udbredt endnu – på det tidspunkt. Jeg brugte Live Chat faciliteterne, som nogle af de, e-shops jeg handler hos, havde. Det fungerede fint. Faktisk bedre end mail eller formularer på særlige sider. Og ja, det er da også det foretrukne medie, jeg bruger, når jeg vil vide noget om et produkt. Jeg skriver og spørger. Jeg får svar. Sommetider i løbet af få minutter. Andre gange må jeg vente lidt længere. Men sjældent mere end højest et kvarters tid. Ok, det kommer så lige an på, om serveren fungerer, eller om internettet er nede. Det er jeg ikke herre over. Og det er virksomheden, jeg taler med heller ikke.

Disclaimer

Skriv et svar