Glæd dig selv og dine gæster med nogle gode havespil

Alle kan være med til at spille kroket

Havespil er et glimrende valg, når det kommer til udendørs underholdning i haven. Det er et sjovt middel til både at glæde sig selv, men også at glæde gæster, du har på besøg.

Havespil er en god måde at samle venner og familie, og så er det også et sjovt og hyggeligt tidsfordriv.

De udendørs spil bringer glæde, humor og sjov, og de er en fantastisk måde at bringe dine gæster tættere på hinanden. Fra klassikere som kroket og stangtennis til nye spil som Kubb og stigegolf, fås der (stort set) et havespil til enhver lejlighed.

Læs med her og se, hvilke havespil der kan være et godt bud på at give dig og dine gæster et par timers god underholdning i haven.

Fordele ved at spille havespil

Havespil har mange forskellige fordele, der gør det til et sjovt og hyggeligt tidsfordriv. Først og fremmest er det et fantastisk måde at samles om som familie eller venner.

Havespil er også god motion for både store og små. Det hjælper desuden med at styrke sproglige og sociale færdigheder, som børn kan bruge til at udvikle sig.

Der er heller intet som et godt spil til at bringe folk sammen, som er nye i hinandens selskab. Spillene giver hurtigt anledning til dialog og er på den måde med til at knyttet deltagerne tættere.

De populære Havespil

Populære havespil kan være alt fra de klassiske som kroket og stangtennis, til nyere spil som eksempelvis Kubb og stigegolf.

Alt efter hvilke type havespil du vælger, er der med sikkerhed et havespil der passer til dig og dine gæster.

Det kan være en god idé at prøve flere spil af og se hvad der passer bedst til dig. Sørg også for at have nok udstyr og legetøj til alle dine gæster. Det gør det meget lettere at spille havespil, og det er også med til at skabe et hyggeligt miljø.

Ting du bør holde øje med

Der er nogle ting, som du bør holde øje med, når du vælger dine havespil.

For det første er det vigtigt at kigge på vejr og vind. Det er f.eks. næppe en særlig god idé at vælge at spille badminton, hvis det blæser alt for meget.

Kig også på deltagerne og vælg ikke spil, som er alt for fysisk udfordrende, hvis der enten er meget unge eller ældre deltagere med.

Slutteligt er det også vigtigt at kigge på, hvor meget plads I har til rådighed at spille på. Der skal både være plads til alle deltagerne lige som nogle spil også kræver en del plads. Rundbold kræver jo f.eks. noget mere plads end et spil som stangtennis.

Når dine spil passer til både vejret, deltagerne og pladsen, så er I klar til en både hyggelig, spændende og sjov dag i hinandens selskab i haven – god fornøjelse!

Disclaimer

Skriv et svar