Flyv billigt

Så er det blevet bestemt, hvor vi skal hen på sommerferie i år. Det er tidligt for os at få det afgjort allerede i begyndelsen af januar. Men det er i virkeligheden nok fornuftigt. Det giver os tid til at planlægge rejsen og få de bedste tilbud om overnatning.

Til USA!

Vi skal nemlig til USA. Vi plejer at rejse sammen med nogle venner. I en to til tre uger hver sommer. Og hver eneste gang, så er det bare rigtigt hyggeligt. Vi får nogle gode oplevelser sammen. Og vi får også tid til at være bare for os selv, selvom vi bor sammen med vennerne. Det er rart.
Jeg tror, at beslutningen om, at vi skal til USA, kom så hurtigt i år, skyldes, at vores veninde har noget familie derovre, som hun og hendes mand gerne vil besøge. Hun har fablet om det i mange år nu. Sidste år, da vi rejste Tyrkiet rundt (mod uret), snakkede hun faktisk ikke om andet end det, og så lige, de lækre tyrkiske små retter, vi fik serveret.

Bedste flybilletter til USA

Selv har jeg altid gerne villet leje en bil og så køre tværs over USA og stoppe op og se nogle af de store natur reservater, de har. USA er jo ikke kun New York City. Jeg vil virkeligt gerne opleve Grand Canyon, Hollywood og mange andre ting. Så vi er allerede i gang med at planlægge og finde billige flybilletter til USA. Det gør vi altid via hjemmesiden rejsepriser.dk – https://www.rejsepriser.dk/ –  der altid har billige flybilletter. Og til hele verden faktisk.

Vi ved ikke helt, om vi starter på vestkysten eller østkysten. Det er også lige meget. Vi skal bare se landet og opleve små, støvede byer ude i ingenmandsland. Eller måske skal vi ned i det sydlige USA og høre om borgerkrigen, vi skal lære at spille baseball, vi vil gerne diskutere med de lokale mennesker, vi møder, om det er forsvarligt, at alle har så nem adgang til skydevåben. Ja, vi skal opleve USA og amerikanerne på hjemmebane.

Disclaimer

Skriv et svar