En baby kjole til en rigtig lille prinsesse

En af de helt store fornøjelser, når man bliver mor, er at få lov til at købe en masse sødt tøj og klæde den lille godt på i. Mange starter allerede med at shoppe inden den lille ny er kommet til Verden og nyder at bygge en garderobe op i den søde ventetid. Der har nok aldrig været så meget fint babytøj at få, som lige nu, hvor firmaer og designere forsøger at overgå hinanden i skøn børnetøj til rimelige penge. Har du en lille pige, så fortjener hun en babykjole, som hun rigtig kan stråle i og ligne den skønne prinsesse hun er.

Hvilket materiale har er en god baby kjole?

Alt tøj til børn, uanset deres alder, skal kunne vaskes igen og igen. Selve prisen har ikke altid så meget, at gøre med muligheden for dette. Kig på vaskemærket og brug din snusfornuft, når du handler. En god babykjole er først og fremmest super blød og rar for den lille prinsesse både at ligge i og tulle rundt i. Husk, at børn ikke er dukker, der sidder helt stille, men bevæger sig meget, allerede inden de kan gå. Blødt og vaskbart stof, gerne i rene naturmaterialer, hvor der ikke er brugt alt for meget kemi i fremstillingen og indfarvningen, er det allerbedste. De fleste designere af tøj til de mindste, er heldigvis meget bevidste om, at sund produktion, god funktion og et sødt udtryk sagtens kan forenes, så udvalget af gode ting, er rigtig stort.

 Baby kjoler til mange priser

Præcis som med tøj til voksne, så er der brands, der mere eller mindre lever på navnet og derfor sætter prisen noget højere, end kvaliteten kan bære. Betal ikke ekstra for et bestemt skilt i nakken på en baby kjole. Se mest på selve designet, fremstillingen og materialet og tænk ikke så meget på brandet. Vælg den du synes bedst om og vær altid bevidst om, at den sandsynligvis ikke kommer til at blive brugt længe, før den lille prinsesse er vokset ud af den og må have en ny.

Disclaimer

Skriv et svar