Derfor skal du have børnene med i dyreparken

Mange af os kender den der følelse af, som børn, at tage med vores forældre i zoologisk have. At se på alle de spændende, fine dyr, som vi ofte aldrig har set før, og gøre det til en udflugt for hele familien.

Sådan kan det stadig være! Der er nemlig rigtigt mange gode grunde til, at du skal tage dine børn med i den nærmeste dyrepark.

Først og fremmest er det rigtigt sundt for børn at se en masse nye og eksotiske dyr. Det er med til at udbrede deres horisonter og give dem nye ting at tænke over.

Det kan også være en fantastisk måde for børn at se, at dyrene virkeligt er derude. Det at have en tøjbamse bliver, for et barn, en helt anden oplevelse, efter man har set en rigtig bjørn!

I dyreparken kan børn også lære meget om den verden, som er omkring af. Mange børn vil, når de ser en løve eller tiger, sige, at det er en stor kat. Og de har jo ret! Det giver allerede i en tidlig alder børn evnen til at se, at mange dyr minder om hinanden, og at mange ting, også i dyreverdenen, ikke altid er, som de ser ud.

Disclaimer

Skriv et svar