Hvorfor findes mennesker, der vil fremstå som dumme?

Jeg har aldrig fundet ud af, hvorfor der er nogle mennesker, der gider bruge tid på de reality programmer som Paradis hotel, Bigbrother eller diva i junglen. Til jer der ikke ved, hvad de programmer er, så er det kort fortalt programmer, hvor der er et hold unge mennesker, der skal konkurrere om, hvem der kan overleve længst tid på et givet sted. Adgangskravene for at kunne deltage i disse programmer er efterhånden ganske simple.

  • Du skal helst have affarvet hår eller som minimum have brugt meget hårfarve. Jeg håber i hvert fald ikke de lider af hårfarveallergi, for det må ikke være sjovt for dem. Ja selv hårfarve til mænd er ikke unaturlig.
  • Din IQ skal helst ikke overskride 45.
  • Det er bedst, hvis du ikke ved hvad hovedstaden i Danmark er.
  • Du skal helst ikke kunne tælle til 100.
  • Du skal intet have imod, at vise dine ædle dele på tv i en omgang lagen gymnastik.

Ja jeg har måske overdrevet en smule, men til tider skulle man tro, at dette var kravene. Et af kravene der måske holder stik er lagen gymnastikken, for det er noget alle deltagerne praktiserer stort set hele tiden på Paradis Hotel. Jeg ville godt nok grave mig ned, hvis min datter eller søn havde tilmeldt sig til sådan et program og dyrkede sex for hele den danske befolkning som tilskuer.

Første gang jeg fik bekendtskab med denne form for reality shows var engang i 2001. Der blev en tøs ved navn Jill kendt som Dildo Jill fordi hun havde medbragt noget sexudstyr til kvinder. Det var da heller ikke det klogeste. Hun har vist også efterfølgende fortrudt dette move. Nu huskes hun kun som Dildo Jill. Mon ikke hun har en smule besvær med at få et job nu til dags.

Det jeg vil frem til her er, hvorfor tilmelder unge mennesker sig til sådanne shows? De ødelægger jo deres fremtidige jobmuligheder fordi de fremstår som direkte dumme, medmindre de vil være gæstebartender resten af deres liv. Det vil de nok ikke gang kunne varetage, for fjorten dage efter de har haft deres ”15 minutes of fame”, er de jo glemt.

Ikke nok med de er glemt og har ødelagt deres fremtid, så kan de faktisk også gå hen og ødelægge andre unges fremtid. Jo det er rigtigt, for tænk hvor mange unge teenager der sidder og ser disse programmer og tænker, ”nej hvor må det være fedt, at blive omtalt sådan i alle ugens sladderblade og sladderaviser”. Det kan godt være I tænker, ”sådan tænker mine børn ikke”, men det gør lille Lise henne i skolen og hun skal da i hvert fald dulles op og ryge smøger lige som alle de ”seje” mennesker, der er i fjernsynet. Hvis I stadig ikke tror på mig, så skulle I se, hvordan alle tøser og drenge flokkes om de såkaldte ”døgn stjerner” når de er i byen. Det er da ret så skræmmende.

Jeg syntes det er meget bekymrende at ungdommen kan få lov til, at se op til sådan en omgang pjat. Det kan godt være det er sjovt, at se på mennesker der kan være så dumme, men er jeg den eneste der er en smule bekymret for de unge mennesker? Jeg kan fortælle så meget, at jeg med informerer mine børn om, at den type mennesker ikke er noget at samle på.

Jeg vil så lige understrege, at jeg håber tv-stationerne gør dem mere dumme end de egentlig er, for ellers ser det skidt ud.

Drag selv jeres konklusioner ud far denne video.

http://youtu.be/BaO24wjT_k8

Disclaimer

Skriv et svar