E cigaret uden nikotin

Hvad i alverden er en e cigaret? De ord kom ud af min mund, da jeg så aftenholdet på tv2. Der var Thomas Bo Larsen gæst og han havde en e cigaret med, som han babede løs på. Til min store overraskelse, havde Thomas Bo ikke røget i lang tid og det var jeg ret imponeret over, for han virkede som en, der vitterlig var storryger.

Efter programmet var jeg ret nysgerrig omkring det med de e cigaretter, for jeg var nemlig selv storryger og kunne godt tænke mig at stoppe. Jeg gik straks på internettet og googlede e cigaret. Det første søgeresultat der kom op på e cigaret var http://www.Smartsmoke.dk. Der gik jeg ind og fandt ud af, at der ikke kun er én type e cigaretter, men derimod rigtig mange. Jeg fandt mig en diskret en i rustfri stål, som passede godt til mig, da jeg er rustfri klejnsmed.

Dagen efter havde jeg e cigaretten i postkassen og så var der ingen undskyldningen for at gå i gang. Jeg fik den ladet op efter forskrifterne og så gik jeg i gang. Det fungere faktisk rigtig godt og jeg røg faktisk kun tre smøger den dag. Dagen efter havde jeg den med på job, og den var da også et helt tilløbsstykke for de andre. Den dag røg jeg min sidste smøg og det er ved at være lang tid siden nu.

Det fede ved min e cigaret er, at der ikke er noget nikotin i og derved er jeg blevet helt fri for de skadelige stoffer, jeg fik fra de almindelige cigaretter. Et bonus, som jeg ved resten af min familie elsker, er at jeg ikke hoster mig selv gul og blå i hovedet længere. Nu hvor jeg tænker over det, har jeg faktisk ikke haft et eneste hosteanfald i lang tid.

Det jeg har at sige til jer er, se nu at komme i gang, det er ikke for sent uanset alder.

 

Disclaimer

Skriv et svar