E cigaret design

Hvad har e cigaretter og design med hinanden og gøre?

Jo de har faktisk rigtig meget med hinanden og gøre. Grunden til e cigaretten fik sig en boom i første omgang er helt sikkert pga de første e cigaretters design.

Herunder på billedet ses en almindelig cigaret. Den kunne lige så godt have været en e cigaret for rigtig mange af de første e cigaretter lignede d nemlig en rigtig cigaret og det var derfor de blev så populære i første omgang.

cigaret

De blev rimelig hurtig et flop disse typer for e cigaretter, for de var dårlige og meget dyre i forbrug. Nogle af dem var faktisk dyrere og bruge end en almindelig cigaret. Derfor smed rigtig mange forbrugere dem væk.

Efter nogle år kom der så en ny type e cigaret og dem kan du se herunder.

Lille-ecigaret

650mah-blaa-e-cigaret e-cigaret-med-hjerter-900

Som du kan se findes der mange forskellige varianter af både farver størrelser og udseende. Derfor kan de t godt være svært og vælge den helt rigtige e cigaret til ens forbrug.

Det vil jeg ikke bruge tid på og hjælpe jer med her, men henvise jer til en e cigaret guide eller rettere en god fortælling til hvorfor du skal vælge en e cigaret.

Hvordan en e cigaret virker vil jeg kort fortælle jer om her.

En e cigaret virker på den måde, at man aktivere et batteri som genere noget varme via nogle glødetråde. Glødetrådene omdanner herefter en e-væske/ nikotinvæske til dampform. Dampen bliver herefter ledt op igennem et mundstykke og bliver herefter inhaleret af forbrugeren.

Det var en meget kort gennemgang af funktionen af en e-cigaret læs mere her.

Disclaimer

Ét svar til “E cigaret design”

  1. Pingback: E cigaret der ligner en cigaret

Skriv et svar