Vi har pakket babyslynge ned til årets børnefestival

Jeg glæder mig som et lille barn til sommer, hvor hele familien Danmark fra Nordsjælland pakker deres tasker og tager til familiefestivalen på Langeland. Det er første gang i lang tid jeg skal på festival. Denne gang bliver dog en smule anerledes, end de andre gange jeg har deltaget på festivaler. Festivaler var mit sorte, da jeg var ung. Jeg har deltaget på festivaler siden jeg var 16 lige indtil, jeg blev 29, hvor jeg fik Ida sammen med min kone. Af festivaler deltog jeg fast på Roskilde festivalen hvert år, men ellers var jeg altid til en ekstra. Det blev blandt andet til Midtfyns festival, Skive festival, Skanderborg festival, Jellinge festival og ikke mindst den sjove og super cool Nibefestival. Nibe festival har jeg været til flere gange og det er en super fed festival, som holdes i en lille by, der ligger ned til Limfjorden i Nordjylland.

Den form for festivaller kan jeg dog ikke rigtig deltage i nu, hvor jeg har fået børn. Jeg ved godt, der er nogle af jer, der mener, jeg er forstokket og mener, at jeg let ville kunne tage mine børn med. Personligt mener bare, at børn ikke hører til der.

Tilbage til Langelands festival. Fordi jeg gerne vil tage børene med til festivalen er fordi, de har så mange gode indslag for børn. Jeg glæder mig helt vildt til at se, hvordan mine børn regerer på atmosfæren, der er på sådan en festival, for de er ekstrem musikalske og elsker musik. Jeg tror det er min ældste datter, der vil få mest ud af det, for den mindste er stadig så lille, at vi bliver nødt til at rende rundt med hende i en god babyslynge.

Det med babyslyngen var min kones ide, for hun så en mor have sit barn med til grønkoncert sidste år i en babyslynge og barnet så ud til at trives vildt godt. Derfor har vi valgt, at tage hende med i en selvfølgelig økologisk babyslynge frem for en klapvogn, som er mildest talt umuligt at komme rundt med på en festival plads. Nu kan dagene bare ikke gå hurtigt nok, så vi kan komme af sted. Vi krydser alt hvad vi kan krydse for, at vejret holder og vi får en kanon god tur med masser af nye oplevelser.

Er der nogen af jer der har prøvet at tage jeres børn med på festival eller kender I nogen der har haft deres børn med, så del jeres erfaringer med os andre, der læser dette. Det vil jeg blive ekstrem glad for, da vi kan bruge alle råd til denne tur, da det er første gang, vi medtager børn til en festival.

En af de musikere som min datter elsker og glæder sig vildt til at høre er Rasmus Seebach. Derfor har jeg da lige lagt en af hans hits ind fra youtube som i lige kan nyde.

Disclaimer

Skriv et svar